logo

Дистанційне навчання в умовах карантину

06-10 квітня 2020 року ДП «Чернігівський ЕТЦ» проведено дистанційне навчання та перевірку знань посадових осіб і фахівців з Правил охорони праці під час виконання робіт на висоті та працівників з безпечного виконання робіт на висоті з урахуванням вимог Типового положення про порядок проведення навчання і перевірки знань з питань охорони (НПАОП 0.00-4.12-05).
Перехід на даний вид навчання як основний обумовлений ситуацією, яка вимагає дотримання карантину відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України від 11.03.2020 № 211 "Про запобігання поширенню на території України коронавірусу COVID-19" в частині заборони проведення всіх масових заходів, у яких бере участь понад 10 осіб.
Слухачам було забезпечено доступ до програми Автоекзаменатор «Охорона праці», за допомогою якої вони мали змогу ознайомитися із змістом нормативно-правових актів з охорони праці та пройти пробне тестування для самостійного контролю знань.
З метою надання консультацій, експертом технічним з промислової безпеки Лугіним В.П. проведено відеоконференцію в режимі реального часу.
Перевірку знань здійснено комісією Управління Держпраці в Чернігівській області із забезпеченням візуальної аутентифікації слухачів за допомогою засобів зв’язку у синхронному режимі.
Учасники навчального процесу позитивно оцінили переваги дистанційної форми навчання, яка дає можливість не тільки краще сприймати і засвоювати знання у зручний для слухачів час, але й унеможливлює неупередженість прийняття рішень під час перевірки знань.

 

Ознайомитись з інструкціями проведення дистанційного навчання можна за посиланням: Дистанційне навчання.

косавминдох