logo

ДП «Чернігівський ЕТЦ» на постійну роботу запрошує фахівця з обстеження будівель та споруд

Основні вимоги:

  1. Наявність кваліфікаційного сертифікату з технічного обстеження будівель та споруд;
  2. Стаж роботи за фахом не менше 3 років, навики в проведенні обстеження відповідно до вимог постанови КМУ №1764 «Технічний регламент будівельних виробів, будівель та споруд». Вміння складати відповідні звіти та паспорти технічного стану на будівлі.
  3. Володіння фаховими знаннями в частині проведення розрахунків щодо міцності та надійності будівельних конструкцій та збору навантажень на існуючі конструкції;
  4. Володіння навиками при користування приладів руйнівного та неруйнівного контролю (розривна машина, молоток Кашкарова чи Фідзеля, ультразвукові прилади для визначення міцності бетону, розташування та діаметру арматури).
  5. Вміння користуватись програмним забезпечення «Компас» для викреслювання планів, розрізів та фасадів будівель та споруд;
  6. Володіння навиками з обстеження будівель та споруд для визначення їх енергоефективності. Вміння користуватись тепловізорами та проводити  розрахунки з енергоефективності  з складанням енергетичного паспорту на будівлю.
  7. Ініціативність, вміння займатись маркетинговою діяльністю - вивчення ринку, збільшення надходження замовлень, (при збільшенні надходження замовлень перспектива стати керівником відділу) 
  8. Зарплата: посадовий оклад експерта – 5 755 грн; додатково щомісячна премія до 100 % від перевиконання планових показників. Соціальний захист.
  9. Вік до 50 років. Роз’їзний характер роботи (95% в межах області).
косавминдох