logo

ДП «Чернігівський ЕТЦ» запрошує на постійну роботу

ДП «Чернігівський ЕТЦ» на постійну роботу запрошує

фахівця з обстеження будівель та споруд

Вимоги до кандидатів:

  1. Наявність диплома інженера – будівельника, спеціаліста, магістра по будівництву (додатково - наявність кваліфікаційного сертифікату з технічного обстеження будівель та споруд є перевагою).
  2. Стаж роботи у будівництві, проектуванні не менше 3 років (навички в проведенні обстеження відповідно до вимог постанови КМУ №1764 «Технічний регламент будівельних виробів, будівель та споруд» та вміння складати відповідні звіти та паспорти технічного стану на будівлі є перевагою).
  3. Володіння фаховими знаннями в частині проведення розрахунків щодо міцності та надійності будівельних конструкцій та збору навантажень на існуючі конструкції;
  4. Ініціативність, вміння займатись маркетинговою діяльністю - вивчення ринку, збільшення надходження замовлень і т.д. (при збільшенні надходження замовлень існує перспектива створення окремого відділу та його очолення).

Вік значення не має, важливо бажання працювати.

Заробітна плата: посадовий оклад інженера – 7920 (експерта технічного після отримання кваліфікаційного сертифікату з технічного обстеження будівель та споруд - 9350 грн.); додатково щомісячна премія до 100 % від перевиконання планових показників. Повністю офіційне працевлаштування, соціальний пакет та соціальний захист, додаткові бонуси згідно колективного договору.

По всім питанням з працевлаштування звертатись за тел. 0462 615-490, 050 4651251, 063 0439048. 

 

ДП «Чернігівський ЕТЦ» на постійну роботу запрошує

фахівця з огляду та обстеження електроустановок

Вимоги до кандидатів:

  1. Наявність диплому інженера – електрика, спеціаліста, магістра в галузі енергетики.
  2. Стаж роботи в електроустановках не менше 3 років.
  3. Володіння фаховими знаннями в частині будови електроустановок та з питань безпечної експлуатації електроустановок (навички з проведення вимірювань/випробувань електроустановок є перевагою), вміння читати лекції з питань безпечної експлуатації електроустановок.
  4. Ініціативність, вміння займатись маркетинговою діяльністю - вивчення ринку, збільшення надходження замовлень.

Вік значення не має, важливо бажання працювати.

Заробітна плата: посадовий оклад інженера – 7920 (експерта технічного після отримання посвідчення - 9350 грн.); додатково щомісячна премія до 100 % від перевиконання планових показників. Повністю офіційне працевлаштування, соціальний пакет та соціальний захист, додаткові бонуси згідно колективного договору.

По всім питанням з працевлаштування звертатись за тел. 0462 615-490, 050 4651251, 063 0439048.

косавминдох