logo

ОГОЛОШЕННЯ ПРО ПРОВЕДЕННЯ ВІДБОРУ СУБ’ЄКТА ОЦІНОЧНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ

Державне підприємство «Чернігівський експертно-технічний центр Держпраці» (код ЄДРПОУ - 22825669) оголошує проведення відбору суб’єктів оціночної діяльності для надання послуг з проведення переоцінки активів підприємства (об’єктів нерухомого та рухомого майна).

Відбір здійснюватиметься за наданими суб’єктами оціночної діяльності пропозиціями щодо вартості надання послуг з оцінки майна, калькуляцій витрат, пов’язаних з наданням таких послуг, а також строку їх виконання та з урахуванням практичного досвіду суб’єктів оціночної діяльності.

У відборі можуть приймати участь суб’єкти оціночної діяльності, які діють на підставі сертифікатів суб’єктів оціночної діяльності, виданих відповідно до Закону України «Про оцінку майна, майнових прав та професійну оціночну діяльність в Україні», мають чинне кваліфікаційне свідоцтво оцінювача за відповідними напрямками оцінки майна та свідоцтво про включення інформації про оцінювача до Державного реєстру оцінювачів та суб’єктів оціночної діяльності.

Порядок подання пропозицій та інші деталі відбору можна дізнатись за телефоном (0462) 618-039, e-mail: [email protected] або за адресою ДП «Чернігівський ЕТЦ»: 14026, м. Чернігів, вул. Красносільського, 89. Контактна особа – Гайдук Оксана Євгенівна.

косавминдох