logo

ВАЖЛИВА НОВИНА!

Державне підприємство "Чернігівський експертно-технічний центр Держпраці" (ДП «Чернігівський ЕТЦ»)

реорганізовується в

Товариство з обмеженою відповідальністю «Чернігівський експертно-технічний центр безпеки праці» (ТОВ «Чернігівський ЕТЦ БП»)!

 

Шановні партнери!

 

Повідомляємо, що на виконання наказу Регіонального відділення Фонду державного майна України по Київській, Черкаській та Чернігівській областях №13/27 від 24.01.2023 та у зв’язку з укладенням Договору купівлі-продажу об’єкта приватизації - єдиного майнового комплексу Державного підприємства "Чернігівський експертно-технічний центр Держпраці", м. Чернігів, вул. Красносільського, 89, код ЄДРПОУ 22825669, за результатами електронного аукціону від 08.12.2022 року між Регіональним відділенням Фонду державного майна України по Київській, Черкаській та Чернігівській областях та гр. Іваненком Андрієм Петровичем, припиняється (реорганізовується) юридична особа - Державне підприємство "Чернігівський експертно-технічний центр Держпраці", код ЄДРПОУ 22825669, м.Чернігів, вул. Красносільського, 89 (далі – ДП "Чернігівський ЕТЦ") шляхом його перетворення у господарську організацію приватного права – товариство з обмеженою відповідальністю "Чернігівський експертно-технічний центр безпеки праці" (скорочена назва – ТОВ "Чернігівський ЕТЦ БП"), зі збереженням ідентифікаційного коду суб'єкта (22825669).

Товариство з обмеженою відповідальністю "Чернігівський експертно-технічний центр безпеки праці" є  правонаступником ДП "Чернігівський ЕТЦ", до нього переходять всі активи (майно), права та обов’язки ДП "Чернігівський ЕТЦ"!

 

Таким чином, перетворення підприємства жодним чином не припиняє його господарську діяльність та зобов’язання! Чернігівський ЕТЦ продовжує працювати в звичайному режимі за своїм місцезнаходженням, надавати послуги в повному обсязі та виконувати умови укладених договорів!

 

Голова комісії

з припинення (реорганізації)

ДП "Чернігівський ЕТЦ"                                        Микола ШТАНЬКО

 

Скан-копія витягу з наказу про припинення (реорганізацію) юридичної особи - Державного підприємства "Чернігівський експертно-технічний центр Держпраці. 

 

 

косавминдох