logo

Відбувся конкурс-вікторина з ОП серед учнів професійно-технічних навчальних закладів міста Чернігова

За ініціативою Управління Держпраці у Чернігівській області відбувся конкурс – вікторина присвячений  до Дня охорони праці,  який 28 квітня 2019 відзначався в Україні. В заході прийняли участь 3 команди, які представляли такі  навчальні заклади як Чернігівське вище професійне училище побутового обслуговування, Чернігівський професійний ліцей залізничного транспорту та Чернігівський професійний будівельний ліцей.

Основна мета зазначеного заходу - зацікавити учнівську молодь актуальними проблемами у сфері охорони праці, сформувати правильне уявлення вимог безпечного виконання робіт у будь-якій галузі виробництва, у тому числі й тих, які опановують члени команд-учасниць, набути базових навичок охорони праці та промислової безпеки для майбутньої професійної діяльності.

До складу журі увійшли представники Управління Держпраці у Чернігівській області, ДП «Чернігівський експертно-технічний центр Держпраці», Федерації профспілкових організацій Чернігівській області, управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Чернігівській області, управління освіти і науки Чернігівської обласної державної адміністрації та ПАТ «Чернігівгаз».

За рішенням журі, в безкомпромісній, яскравій та емоційній боротьбі, за активної підтримки своїх вболівальників, перемогу виборола команда Чернігівського вищого професійного училища побутового обслуговування, за що і отримала кубок переможця. Всі команди-учасниці отримали подарунки та подяки від спонсорів та організаторів заходу.

 

косавминдох